Τα παπούτσια που θα χρειαστείς αυτή τη σεζόν!

Και ποιος δεν αναζητά ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια για να τον συνοδεύει στις πρωινές του βόλτες, στις βραδινές εξόδους ή μέχρι και στη δουλειά. Αν λοιπόν και φέτος ψάχνεις αυτό το ζευγάρι παπούτσια που θα φορέσεις σε κάθε σου βόλτα και θα σε κάνει να αναβαθμίσεις κάθε σου look, ετοιμάσου να δεις τις πιο hot τάσεις αυτής της σεζόν. Παρακάτω θα βρεις μερικές προτάσεις παπουτσιών τα οποία μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

  • Μποτάκια

Δεν γίνεται από τη ντουλάπα σου να λείπει ένα cozy ζευγάρι μποτάκια το οποίο θα φοράς στα all-day-outfit σου. Τα μαύρα μποτάκια επιστρέφουν στο προσκήνιο κάθε φθινόπωρο και γίνονται το αγαπημένο ζευγάρι κάθε γυναίκας. Είναι ένα ζευγάρι το οποίο θα συνδυάσεις πολύ εύκολα και θα δημιουργήσεις τα πιο στιλάτα συνολάκια. Αν αναρωτιέσαι που θα βρεις τα πιο ποιοτικά και μοντέρνα μποτάκια τότε ανεπιφύλακτα πρέπει να κάνεις μια online αναζήτηση. Στην επόμενη σου βόλτα στα καταστήματα ή μια μέρα μέρα που κάνεις online shopping μη ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά σε αυτά τα ιδιαίτερα μποτάκια γυναικεία https://www.envieshoes.gr/gynaikeia/mpotakia που θα πρωταγωνιστούν στο daily look σου. Στη νέα collection θα βρεις δερμάτινα μποτάκια σε αμέτρητα σχέδια πχ με τρακτερωτή σόλα, με pointed μύτη, με τακούνι ή οποιοδήποτε άλλο design μπορείς να φανταστείς.

  • Cowboy boots

Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι που φέτος έχει τραβήξει αρκετά το ενδιαφέρον στο fashion industry και πρόκειται να φορεθεί από όλες τις fashionista είναι τα cowboy boots. Τα cowboy boots είναι πραγματικά ένα εντυπωσιακό και trendy κομμάτι που μπορείς να το συνδυάσεις με τα πιο chic φορέματα σας και να δημιουργήσεις το πιο ωραίο party look. Με το κατάλληλο styling φυσικά π.χ. με μια jean φούστα και ένα ζιβάγκο μπορείς να το μετατρέψεις και σε ένα πρωινό look το οποίο θα μπορείς να το φοράς σε καθημερινή βάση.

  • Ψηλές γόβες

Οι ψηλοτάκουνες γόβες είναι επίσης ένα σχέδιο που κάθε χρόνο βρίσκεται στις χειμερινές τάσεις και είναι ένα ζευγάρι που δεν πρέπει να παραλείψεις να προσθέσεις στη συλλογή σου. Οι ψηλές γόβες είναι εξίσου όμορφες και κομψές με τα μποτάκια και σίγουρα πρόκειται να τις αγαπήσεις με τη πρώτη ματιά. Οι γόβες https://www.envieshoes.gr/gynaikeia/gobes μπορούν να αναδείξουν το look σου και να προσφέρουν στο συνολάκι σου αυτή την extra μοδάτη πινελιά που θα το κάνει να ξεχωρίσει. Σε πολλά καταστήματα θα βρεις γόβες οι οποίες πρόκειται να σε βολέψουν πάρα πολύ για καθημερινή χρήση καθώς σου δίνουν τη δυνατότητα να περπατάς με άνεση, στιλ και φυσικά με τον πιο stylish αέρα.