Υποδεχτείτε το φθινόπωρο με αυτά τα outfits!

 

Ο Σεπτέμβριος είναι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου και εσείς πρέπει να τον υποδεχτείτε πιο στιλάτες από ποτέ. Όταν γυρίσετε από τις διακοπές σας, κάντε ένα ξεκαθάρισμα σε ρούχα και παπούτσια και κρατήστε στην ντουλάπα και στην παπουτσοθήκη σας μόνο ότι χρειάζεστε και φοράτε. Δείτε τα trend που κυκλοφορούν και κάντε τα ψώνια σας για να ανανεωθείτε με καινούρια pieces ώστε να έχετε στη συλλογή σας την τελευταία λέξη της μόδας. Μπορείτε να ενημερωθείτε και να πάρετε ιδέες ώστε να δημιουργήσετε το τέλειο φθινοπωρινό outfit διαβάζοντας αυτό το άρθρο.

  • Casual look

Δημιουργήστε το απόλυτο φθινοπωρινό casual outfit που θα φοράτε καθημερινά και θα σας προσφέρει άνεση και στυλ. Για παντελόνι μπορείτε να επιλέξετε ένα παντελόνι skinny ή φαρδύ, ανάλογα πως νιώθετε εσείς άνετα, σε καφέ ή μαύρο χρώμα. Ενώ για μπλούζα, επιλέξτε μια λεπτή μακρυμάνικη ή ένα ελαφρύ πουλόβερ σε ανοιχτά χρώματα όπως άσπρο ή κρεμ για να κάνει αντίθεση. Για παπούτσια, η ιδανικότερη επιλογή είναι sneakers λευκά για να ταιριάζουν με όλα τα outfits ή σκουρόχρωμα για να αποφύγετε τους έντονους λεκέδες από την φθινοπωρινή βροχή. 

 

  • Cozy look

Το φθινόπωρο είναι μια cozy εποχή οπότε τι καλύτερο από το να είναι cozy και το style σας. Επιλέξτε ένα μάλλινο παντελόνι με ένα πλεκτό πουλόβερ ή διαφορετικά φορέστε ένα σετ με βελούδινη φόρμα και ζακέτα σε σκούρο πορτοκαλί χρώμα όπως τα φθινοπωρινά φύλλα. Συνδυάζονται εύκολα με αθλητικά παπούτσια σε λευκό χρώμα ή sneakers.

 

  • Night out look

Σε μια νυχτερινή έξοδοι, όλοι προσέχουν και περιποιούνται τον εαυτό τους λίγο παραπάνω, οπότε και εσείς με την σειρά σας φορέστε ότι πιο εντυπωσιακό έχετε στην ντουλάπα σας για να τραβήξετε όλα τα βλέπετε πάνω σας. Επιλέξτε ένα μίνι ή μακρύ φόρεμα σε χρώματα όπως μαύρο, μπορντό ή κυπαρισσί. Προτιμήστε επίσης λεπτομέρειες όπως δαντέλα ή βελούδο για μια έξτρα πινελιά που θα το διαφοροποιήσει από ένα απλό φόρεμα. Συνδυάστε το με μποτάκια ψηλά δερμάτινα ή σουέτ και μια μικρή τσάντα.

 

  • Office look

Αν δουλεύετε σε γραφείο, τότε πρέπει να συνδυάσετε την κομψότητα με την άνεση ώστε να είστε πιο αποδοτικοί στην δουλειά  σας. Φορέστε ένα κλασικό μαύρο παντελόνι ίσιας γραμμής με ένα λευκό πουκάμισο ή μια μπλούζα με σχηματισμό V. Για παπούτσια επιλέξτε loafers με διάφορα στοιχεία όπως μεταλλικές αλυσίδες ή μπαλαρίνες για να είστε πιο άνετες. Τέλος, μπορείτε να φορέσετε και ένα παλτό για πανωφόρι κατά τη μεταφορά σας από το σπίτι στο γραφείο και αντίστροφα.