Ιδέες για δώρα σε νέους υπαλλήλους

Οι νέοι εργαζόμενοι σε μία εταιρεία φέρνουν φρέσκο αέρα, ενέργεια και πολλές καινούργιες ιδέες. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να υποδέχεστε νέο κόσμο στην επιχείρησή σας αλλά μόλις περάσει η περίοδος προσαρμογής θα μπορείτε να δείτε στην πράξη τα οφέλη που θα φέρει ο νέος εργαζόμενός σας. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτείτε αυτό το άτομο; Μα φυσικά να ετοιμάσετε ένα kit με εταιρικά δώρα που θα του φανούν χρήσιμα εντός και εκτός γραφείου. Πάμε να δούμε κάποια πράγματα που μπορείτε να συμπεριλάβετε σε αυτό το kit.

Ημερολόγιο

Το πρώτο και ίσως πιο σημαντικό δώρο που μπορείτε να κάνετε στο νέο μέλος της εταιρείας σας είναι ένα ημερολόγιο. Θα του φανεί χρήσιμο από την αρχή ως το τέλος καθώς εκεί θα μπορεί να σημειώνει καθημερινά όλα τα tasks, τα calls, τις εκκρεμότητες αλλά και τις συναντήσεις του. Είναι ο τέλειος τρόπος να τον βοηθήσετε να οργανωθεί. Ανάλογα με το αν θα έρθει στην αρχή ή στη μέση της χρονιάς, μπορείτε να πάρετε ημερολόγια 2025 ή ακαδημαϊκά 2024-2025.

Γραφική Ύλη

Δημιουργήστε ένα πακέτο με το οποίο θα του παρέχετε όλη την απαραίτητη γραφική ύλη. Συμπεριλάβετε ένα σημειωματάριο, στυλό, μολύβι και ό,τι άλλο κρίνετε εσείς ότι θα χρειαστεί. Επίσης, τοποθετήστε στο γραφείο του καθένα μία μολυβοθήκη ώστε να τα έχει όλα συγκεντρωμένα και οργανωμένα. Με το να έχει ο κάθε εργαζόμενος τα δικά του αντικείμενα εξασφαλίζετε ότι δε θα είναι σε μόνιμη αναζήτηση ενός στυλό και θα έχει όλες τις σημειώσεις του συγκεντρωμένες σε ένα τετράδιο.

Θερμός

Μία εξαιρετική ιδέα είναι να φτιάξετε μπουκάλια θερμός με το logo της εταιρείας σας και να τα κάνετε δώρο στους υπαλλήλους. Είναι μία φιλική προς το περιβάλλον λύση και θα μπορούν οι εργαζόμενοι να έχουν δροσερό νερό χωρίς να χρησιμοποιούν πλαστικά μπουκάλια ή ποτήρια. Μπορείτε να επιλέξετε μπουκάλια σε διάφορα χρώματα ή να γίνει πάνω στο καθένα χάραξη το όνομα του υπαλλήλου ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να μπλεχτούν μεταξύ τους.

Πάνινη Τσάντα

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις είναι οι πάνινες tote bags. Μπορείτε να τυπώσετε τσάντες με το όνομα και το λογότυπο της εταιρείας σας. Είναι μία πολύ όμορφη χειρονομία να τοποθετήσετε μέσα και τα άλλα δώρα και να τα προσφέρετε συγκεντρωμένα εκεί. Οι πάνινες τσάντες είναι πολύ πρακτικές στη βόλτα αλλά και τη μεταφορά πραγμάτων και σίγουρα ο νέος υπάλληλός σας θα το εκτιμήσει πολύ και θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει στην καθημερινότητά του.