Ντροπιαστική είναι η εικόνα έξω από το «Χαμόγελο του παιδιού» στη Ν.Μάκρη, εκεί που καθημερινά αρκετός κόσμος χαρίζει διάφορα αντικείμενα (ρούχα,παιχνίδια κ.ο.κ.ε) με σκοπό να καταλήξουν στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.
Σύμφωνα με μαρτυρία περαστικού και όπως όλα δείχνουν, δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι άλλοι επιλέγουν να τα ανοίξουν και να τα πετάξουν κυριολεκτικά κάτω, αφήνοντας την αίσθηση ότι μάλλον τα ανακάτεψε κάποιο ζώο.
Ο φακός του SoWhat? βρέθηκε στο σημείο και απαθανατίζει τον τρόπο που η ανθρωπιά συναντά απρόσμενα την κατάντια και την ντροπή.


Ωστόσο οι υπεύθυνοι του οργανισμού, έχουν τοιχοκολλήσει μία σχετική ανακοίνωση η οποία προφανώς δεν είναι αρκετά εμφανής και ο κόσμος συνεχίζει να τοποθετεί στο σημείο όλα τα χαρίσματα.


