Αναστάτωση προκλήθηκε πριν λίγα λεπτά στη Νέα Μάκρη, όταν μία γυναίκα, στην προσπάθειά της να παρκάρει το όχημά της, κατάφερε τελικά να… εισβάλει στη βιτρίνα του φαρμακείου ΑΖΙΖΙ ΠΥΡΡΟΣ που εδρεύει στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος του φούρνου Κασίμη.
Ευτυχώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ από το περιστατικό προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο φαρμακείο.
Το περιστατικό μπορεί να προκαλεί αρχικά έκπληξη, ωστόσο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αντίστοιχων περιστατικών που βλέπουμε ολοένα και συχνότερα στους δρόμους. Οχήματα καταλήγουν σε καταστήματα, πεζοδρόμια και βιτρίνες, πολλές φορές από μια στιγμή απροσεξίας ή λανθασμένου χειρισμού.
Και κάπου εδώ αναρωτιέται κανείς: πόσο πιο δημιουργικό μπορεί να γίνει πλέον το παρκάρισμα;
Η κατάσταση στους δρόμους είναι πραγματικά τραγική. Η έλλειψη προσοχής, η βιασύνη και η γενικότερη εικόνα που επικρατεί στην οδήγηση έχουν ως αποτέλεσμα να βλέπουμε όλο και συχνότερα περιστατικά που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να έχουν σοβαρότερες συνέπειες.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τουλάχιστον, η κατάληξη ήταν χωρίς τραυματίες. Γιατί οι βιτρίνες φτιάχνονται και οι ζημιές αποκαθίστανται. Το ζητούμενο είναι να μη χρειαστεί κάποια στιγμή να μετράμε ανθρώπινες απώλειες αντί για σπασμένα τζάμια.


