Hotel Ανατολή στην Αίγινα: Ένα μαγικό ταξίδι διακοπών!

Ένα ξενοδοχείο διαφορετικό από τα άλλα βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας καθώς δεν είναι ένα συνηθισμένο ξενοδοχείο αλλά θα έλεγε κανείς ότι επρόκειτο για έναν παραμυθένιο σπίτι που θα σας παρασύρει σε μία άλλη διάσταση, ανατολίτικης κουλτούρας.

«Καλώς ήρθατε στο Hotel Anatoli! Οι επισκέπτες της Αγίας Μαρίνας θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους σε αυτό το ξενοδοχείο ενώ θα απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις που παρέχει.

Στα δωμάτια θα βρείτε παροχές όπως τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και κλιματισμό, ενώ θα είναι εύκολο να συνδεθείτε στο Ίντερνετ χάρη στο δωρεάν wifi που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Ξενοδοχείο Ανατολή, Αγία Μαρίνα Αίγινας (ενημερωμένες τιμές για το 2024)

Το Hotel Anatoli διαθέτει 24ωρη υποδοχή, αποθήκευση αποσκευών και έπιπλα σε υπαίθριο χώρο για μια πιο χαλαρή διαμονή. Κάτι άλλο που μπορείτε να αξιοποιήσετε όσο μένετε εδώ είναι ανέσεις όπως τζακούζι και πρωινό. Και αν προτιμάτε να ταξιδεύετε με δικό σας όχημα, στο Hotel Anatoli θα βρείτε δωρεάν πάρκινγκ.

Η Αγία Μαρίνα έχει πολλά υπέροχα εστιατόρια με θαλασσινά. Όσο είστε εδώ, είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε αγαπημένα μέρη για φαγητό όπως τα Εστιατοριο Θυμαρι, Ακρογιάλι Καφέ Ουζερί και Kiriakakis, που προσφέρουν κάποια πεντανόστιμα πιάτα.

Το Hotel Anatoli σας δίνει τη δυνατότητα να χαρείτε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αγία Μαρίνα, με μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή»

Ξενοδοχείο Ανατολή, Αγία Μαρίνα Αίγινας (ενημερωμένες τιμές για το 2024)

 

Κριτικές

«Ενα καταπληκτικό μέρος .. το Ανατολή είναι στην Αγία Μαρίνα Αίγινα,βρίσκεται πάνω στο κύμα κοιμάσαι και σε νανουρίζει..νομίζεις ότι σε φιλοξενουν σε ένα μεγάλο σπίτι, οι άνθρωποι είναι καταπληκτικοί απλόχερα δίνουν την αγάπη τους όλα πεντακάθαρα και τακτοποιημένα… Θα ξανάρθουμε σύντομα…»

 

«Μια μοναδική εμπειρία που πάντα θυμόμαστε. Το καλωσόρισμα και η ζεστασιά του Φίλιππου και της Ανθούλας, ανεκτίμητη. Εξαιρετικός χώρος, που σε ανανεώνει και σου χαρίζει μοναδικές εικόνες.
Σας ευχαριστούμε πολύ! Είναι μια εμπειρία που αξίζει να τη ζήσει κανείς, γιατί φυσικά και τα παιδιά ξετρελαίνονται με τον χώρο.»

Ξενοδοχείο Anatoli Αγία Μαρίνα, Ελλάδα - κράτηση τώρα, τιμές του 2024